Laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook berichten

πŸ§‘πŸ‡³πŸ‡± Nog op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Iets kleins, wat zomaar eens heel groots uit kan pakken? Doe dan een Staatslot cadeau. Wie weet geef je wel de Jackpot van €7.500.000. Ga naar de winkel, en deel je geluk! πŸ‡³πŸ‡±πŸ§‘
We zijn er vandaag tot 17:30!
... Bekijk meerBekijk minder

πŸ§‘πŸ‡³πŸ‡± Nog op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Iets kleins, wat zomaar eens heel groots uit kan pakken? Doe dan een Staatslot cadeau. Wie weet geef je wel de Jackpot van €7.500.000. Ga naar de winkel, en deel je geluk! πŸ‡³πŸ‡±πŸ§‘We zijn er vandaag tot 17:30!
1 week ago
Tobacconist Eibergen

Wij zijn er vandaag tot 17:30, dus kom snel .... om een decemberkalender te halen.

#watkostgokkenjoustopoptijd18 ##nix18
... Bekijk meerBekijk minder

2 months ago
Tobacconist Eibergen

Laatste aflevering vanavond, even terugkijken, met een bezoek aan de laatste sigarenfabriek in Kampen. Wat een prachtig ambacht.
In deze laatste aflevering brengt Huub een bezoek aan een bijzonder museum dat gewijd is aan de eerste weerman op de Nederlandse televisie: Jan Pelleboer. Verder bezoekt hij de ambachtelijke sigarenfabriek in Kampen. En er is aandacht voor de hoogwaterbrigade, een groep vrijwilligers die ten strijde trekt bij hoog water. Huub sluit zijn reis in stijl af op een Koggeschip op het IJsselmeer.
Langs de IJssel, zaterdag 30 september om 20.40 uur op NPO 2.
... Bekijk meerBekijk minder

Laatste aflevering vanavond, even terugkijken, met een bezoek aan de laatste sigarenfabriek in Kampen. Wat een prachtig ambacht.In deze laatste aflevering brengt Huub een bezoek aan een bijzonder museum dat gewijd is aan de eerste weerman op de Nederlandse televisie: Jan Pelleboer. Verder bezoekt hij de ambachtelijke sigarenfabriek in Kampen. En er is aandacht voor de hoogwaterbrigade, een groep vrijwilligers die ten strijde trekt bij hoog water. Huub sluit zijn reis in stijl af op een Koggeschip op het IJsselmeer. Langs de IJssel, zaterdag 30 september om 20.40 uur op NPO 2.
Bekijk meer